Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
jeankkhh

Sa Lente Jeg Meg Frem Og Kysset Han Hardt, Og Han Tok Tak I Hodet Mitt Og Holdt Meg Nede Mens Jeg Rei Han Som Aldri For.

Trodde ikke jeg var det, men kanskje jeg er det likevel?

Jeg sto der helt naken og spurte om jeg ikke kunne suge han pa den deilige svenske spraket sitt. Samtidig skjonte jeg ganske fort at han ikke var amerikaner da han snakket engelsk med aksent. Derfor bestemte jeg meg for a overraske henne og samtidig «drite» henne ut, med a storme inn pa rommet hennes. Da jeg gjorde det ble hun vettskremt, og provde desperat a gjemme seg under dyna si. Et par uker etterpa var sommerferien begynt, og jeg og eksen dro da til Frankrike. Denne ferien hadde vi planlagt en god stund, fordi vi begge hadde bestemt oss for a sjekke opp gutter. Jeg flyttet inn i en stor, fin leilighet med tre venner, inkludert eks-kjaresten som jeg hadde fatt et ganske sterkt vennskap med.

Fittetyv

"Kanskje vi kan gjore det slik at du sier hva jeg skal gjore og ikke gjore" spurte hun. Med trygghet kommer fitte, slik er det bare."Fy faen for en trang fitte du har. Jeg tror det er fordi nar kvinner moter meg sa foler de at de ikke har kontroll over meg. Jeg skal si i fra nar du far snakke igjen, ok?". "Du ma prove a slappe av" sa jeg til henne." Na fikk hun siste sparket i rumpen, og hun svarte med a si ja. "Jeg ser at du har barbert fitten din. Jeg gikk bak henne, og bandt slipset foran oynene hennes.

Jeg masserte den lille rosa knoppen hennes, og klitoris var visst nok et sted hvor tosen min likte a bli tatt pa. Hun sa sint pa meg og svarte med a si at det hadde hun hort, og sto der stille foran meg.

Jeg boyde meg ned mot det ene oret hennes og hvisket til henne at hun var en deilig liten tos.

Min nymfomane kone, del 3

"Akkurat na som jeg var like ved a komme.. Lisa stilte seg pa kne og ga meg glidemiddelet mens hun boyde overkroppen ned mot senga. Hver gang jeg dro meg utover hev hun etter pusten, og nar jeg presset meg inn til bunnen stonnet hun hoylytt, nesten sa hoyt at jeg begynte a lure pa om vi ble hort i naborommet. Jeg hadde brukt masse glidemiddel og skled na lett inn og ut av henne ved a holde henne i hofta og styre med hendene. Munnen hennes tok seg til rette med meg pa samme mate som jeg gjorde med henne, og vi var snart drivende vate av svette fra varmen og opphisselsen. Jeg tok et godt tak og dro henne inn pa meg for sa a dytte henne ifra meg igjen, til hennes stadig dypere stonn. Hardere! Hadde aldri hatt analsex for, nei; sjansen hadde liksom aldri kommet, og nar sant skal sies hadde jeg ikke folt noe behov for det heller. Vil kjenne deg fylle meg til det renner over… "  Hun rakk handa ut mot meg, strakk seg liksom ut og halte meg tilbake til senga med en usynlig lasso. For jeg kom sa langt horte jeg en bedende stemme fra sengekroken:

"Jeg vil ha sad i meg…"  Jeg stoppet opp og snudde meg.

Sa kom jeg til bikini-kanten, og handen min forsvant under. Fredrik kremtet som et sporsmalstegn pa hva jeg drev pa med, men jeg fortsatt nedover. Han ga fra seg et lite stonn og jeg omsluttet munnen min rundt han og sugde sagte opp og ned, etter hvert okte jeg farten og jeg kjente hvordan han ble enda hardere. Sa lente jeg meg frem og kysset han hardt, og han tok tak i hodet mitt og holdt meg nede mens jeg rei han som aldri for.

Sa kjente jeg handen hans pa vei ned mot fitta mi. Øynene hans lyste av kat het, og jeg stonnet frem "ta meg!" Sa visket jeg han i oret hvor utrolig mye jeg hadde lyst pa han akkurat na, og jeg kysset han nedover, akkurat som han hadde gjort mot meg.Der, nesten kastet han meg ned og la seg oppa meg. Luften var tung og klam, men likevel utrolig behagelig. Jeg merket, uten at jeg sa pa han, at han sa pa meg. Jeg beveget meg fort, mens jeg klemte med den ene handen rundt puppene mine. Jeg kjente hvordan kroppen min skalv og pusten min steg, og skrikene mine bare ble hoyere og hoyere. Han dro rumpa mi opp, og dyttet ryggen min ned, og presset seg hardt og fort inni meg.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl